måndag 18 maj 2009

Utställning Hässleholm.

Vackra "Sös"
Svensk och Dansk utställningschampion Zolohouse La Tosca





Fina framgångar för Kajsa´s dotter och barnbarn.




SKK Nat Hässleholm 090516. Domare Louise Hickie, Australien vuxna, Lars Adeheimer valpar.
Cucciolo Spellbound By Merlin: HP BIR-valp Kritik: Synnerligen lovande valp, utstrålar massor av raskvaliteter. Utmärkt huvud, välutfyllt nosparti. Bra hals, mycket bra skuldra med förbröst. Lagom kropp för sin ålder. Bra ben, fötter och vinklar, utmärkt rörelseschema med vägvinnande steg. (Domarens kommentarer: "inte mycket fel på den där", "blir inte han champion så blir ingen det", "en av de bästa valpar jag sett i rasen") :-)
Cucciolo Pure Magic By Merlin: HP BIM-valp Kritik: Feminint huvud och uttryck, bra huvud, välutfyllt nosparti. Bra hals, utmärkt välvinklad skuldra. Bra förbröst, något utåtvända framtassar påverkar hennes frambensrörelser. Utmärkt kropp för åldern, vägvinnande steg.

4 kommentarer:

  1. Det gäller att visa framfötterna och det är ju inte så svårt när man är så vackra som dessa - helt ljuvliga. Och vilken fin kritik sen!!!!!!
    Våffelkram från oss uppe på Krappeåsen

    SvaraRadera
  2. Hej du goa människa!
    Vilka underbara tricolorer!!Vackra SÖS å hennes barn!
    /Kram från oss

    SvaraRadera
  3. Visst är dom fantastiska=) Vi kan vara glada som fått tag på våra pärlor=)

    SvaraRadera
  4. Man tackar för uppmärksamheten. :-) Det är nåt visst med tricolorer och jag måste erkänna att det känns bra att ha tre i snöret när man går ut. Dom var med på betessläppet för ett par veckor sen och var populärare bland många av åskådarna än vad kossorna var!

    SvaraRadera