torsdag 25 februari 2010

Tur i oturen.

Det var bättre förr !!!!
Vi ställer till hästarna stora ensilage balar ute i hagarna, det måste ätas upp inom en vecka när det är plusgrader, så det är ju inga problem nu. Men om det är plusgrader och det regnar då är det inte bra, därför har Göran byggt tak över balarna så inte regnet kommer åt.


Spinnaker eller "Perra" som han kallas, har trampat upp fina vägar i sin hage som han följer då slipper han plumsa i den meterdjupa snön.

Den här dagen gick han nöjd i skogsbrynet och mumsade på lite tallkvistar, jag stod vid grinden och njöt av att veta att han är i fin form och vi ska anmäla honom inom kort till ett passande travlopp,

DÅÅÅ HÄNDER DET som inte får hända, taket rasar av snötyngden och Perra fullkomligt skenade ut i den djupa snön ...att inte jag gjorde på mej!!!

Vi har slitit och skottat snö från alla möjliga tak i flera dagar men detta hade vi GLÖMT.

Nu står hästen där med ett svullet bakben med sår på, som måste läggas om och bytas ofta, men det kunde varit värre, det här ska nog läka ihop snart.


VISSTE DU ATT:

Salt, rimmat, fläsk innehåller vitamin B6, B12 och tiamin, B1, som är viktiga för en normal funktion av hjärtat och för ämnesomsättningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar